Beauty

Voor beauty fotoshoots heb ik met verschillende fotografen en modellen samengewerkt. 
Heb jij een belangrijke fotoshoot, of wil jij graag nieuwe foto's voor je portfolio, website of werk? 
Ik kan je helpen met de look die helemaal bij jou past!
Hoe wil jij je zelf neerzetten? is dat zakelijk, spontaan, sportief of juist glamorous? Met de juiste make-up en haarstijl kan je elke look creëren die jij graag wilt.
Vind je het moeilijk om de juiste look te vinden?  dan kan ik je advies geven en laten zien wat je sterke punten zijn en hoe je jezelf het beste kan presenteren. 

Wedding

Op jouw bruiloft wil je er natuurlijk op je allermooist uit zien! 
Samen bespreken we jouw wensen, geef ik advies en tijdens de proefsessie kunnen we verschillende looks uitproberen. Zo komen we uiteindelijk tot de look die het beste bij jouw past.
Het is jullie grote dag en er zijn extra mogelijkheden waar je uit kan kiezen.
Zijn er daggasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wil je deze dag extra volle wimpers, hairextensions, een touch up of dat ik er de hele dag bij ben?
alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

Hairstyling

Iedereen is anders en iedereen is uniek. Ik maak graag het kapsel wat helemaal bij jouw past. Om dat te kunnen doen, leer ik jou graag beter kennen. Als je bij mij langskomt, kun je ervan op aan dat je een eerlijk en deskundig haaradvies ontvangt. Niet alleen bij je eerste bezoek, maar elke keer opnieuw. Want niemand staat stil in het leven. Wat je wilt uitstralen, waar je je goed bij voelt, wat bij je levensstijl past; dat kan en zal steeds weer veranderen. ik kijk goed naar jouw gezichtsvorm, wat jij mooi vind, welke kleuren jou laten stralen en pas mijn advies daarop aan.

Naast knippen en kleuren kun je mij ook boeken als je een feestje hebt, een belangrijke afspraak op je werk of een andere speciale gelegenheid. Ik zorg ervoor dat je look helemaal af is, door een classy updo te maken, sexy curls, of juist een mooie vlecht. Door te kijken naar je outfit, de gelegenheid en voor welke uitstraling jij wilt gaan, geef ik advies over welke haarstijl het beste bij je past!