Klanten vertellen...

Monique:
Kyra heeft echt passie voor haar vak en dat zie je terug in het resultaat. Naast dat ze waanzinnig mooi gekleurd en perfect geföhnd haar maakt, geeft ze ook make-up workshops.
Hoe haal je het mooiste uit je gezicht, welke producten passen bij de gewenste look, welke kwasten, waarom en hoe zet je producten op enz. Tips en tricks die je zelf toe kunt gaan passen en op een duidelijke, rustige manier uitgelegd.
Wil je een andere look, heb je een foto-shoot, date, feestje en/of wil je advies... Ik beveel Kyra van harte aan!


Femke
Zaterdag heeft ze mijn haren en make up gedaan voor onze bruiloft twee maal
echt super mooi voelde me echt mooi
super bedankt Kyra en ik maak een afspraak met je voor 6 april 


Manon:
Kyra is een een leuke, spontane meid. Ze geeft tip& tricks waar je echt wat mee kan. Haar workshops zijn een aanrader!


Bianca:
Vanmorgen een make-up workshop gehad wie ik gewonnen had via Facebook. Leuke ochtend gehad met veel uitleg en we kregen tips hoe we onze mooie punten in het gezicht konden accentueren.
Het was een zeer geslaagde ochtend.
Dank je wel Kyra

Wilma:
Ik heb een make-over cadeau gekregen van mijn dochter. Het was een zeer leuke dag! De kleuren passen helemaal bij mij en heb hele handige tips gekregen. Helemaal blij met mijn nieuwe kapsel en make-up. Zeer geslaagde make-over! Bedankt!

Kristel:
Gezellige en leerzame workshop gehad bij Kyra!
Erg leuk dat je samen met 1 of meerder vriendinnen lekker kunt make-uppen. We hebben veel goede tips gekregen en veel pas ik nu dagelijks toe in mijn ochtend en avond ritueel. Ook voor wat te drinken en lekkere dingen was er gezorgd en naar afloop een leuk cadeautje mee naar huis 

Pien:
Een ontzettend leuke en leerzame workshop van Kyra gehad. Ze is vakkundig en geeft je goede tips die je in het dagelijks leven goed kan gebruiken. Daarnaast neemt ze echt de tijd voor je. Ik vond het een enorm leuke ervaring en kom zeker nog eens terug voor een andere workshop!

Claudia:
Kyra heeft mijn haar en make-up gedaan met mijn bruiloft. Ik heb er nog nooit zo prachtig uitgezien. Ze heeft feeling en enthousiasme voor wat ze doet, en ze doet dat met de uiterste preciesie en perfectionisme. Ze heeft daar ook erg veel plezier in. Een zeer aangename persoon. Voor herhaling vatbaar en een ware aanrader

Noortje:
Ik heb super gewerkt met Kyra! Super aardige vrouw en ook heerlijk mee kunnen kletsen.  ben ook zeer tevreden over mijn hair styling, super mooi gevlochten (strak en losse vlechten) en het resultaat zag er prachtig uit!

Nathalie:
Kyra is een fantastische hairstyliste! Ze heeft ontzettend veel leuke ideeën en ze werkt dan ook erg professioneel. Naast hairstyliste weet ze ook precies welke make-up er perfect past bij jouw huidtype, en de desbetreffende gelegenheid. Een absolute aanrader!

Ilona:
Ik heb vandaag een zeer leuke en leerzame workshop voor mijn haren gehad. Kyra legt alles super goed en neemt echt de tijd voor je. Ik heb mooie kapsels bij mezelf geleerd. Meer geleerd dan verwacht!! Bedankt Kyra!!

anneke:
Als collega standhouder op de Trouwbeleving heb ik je aan het werk gezien en ik was onder de indruk. Mooie stijl en je liet de mensen echt stralen!

Monique:
Ik had mijn moeder een make-over cadeau gegeven (Moederdagactie) dit was super! Erg gezellige middag gehad en het resultaat was prachtig. Hele natuurlijke kleuren gebruikt en super handige tips gekregen. Top cadeau! Dankjewel Kyra voor de Zeer geslaagde make-over.

Lisa:
Vandaag had ik een masterclass make-up van Kyra en het was heel leuk! Kyra neemt echt de aandacht om naar iedereen te kijken en advies te geven. De sfeer was relaxt en gezellig en er zat een leuk cadeau bij! Kyra heeft echt passie voor make-up en alles wat erbij hoort en daar word je zelf ook enthousiast van. Zeker een aanrader als ze weer een masterclass geeft!

Maria:
Toppertje!! Zeer grote aanrader

Lisa:
Gisteren een fotoshoot gehad in Winterswijk met Kyra als haarstyliste. Ik kreeg 3 verschillende kapsels: ingevlochten, vissengraat & een wetlook-kapsel. Het zag er allemaal prachtig uit en behalve dat was het onwijs gezellig! Thanks!!

Ruth:
Hele leuke en leerzame workshop gehad bij Kyra. Leuke technieken en handige tips, een echte vakvrouw!